parallax background

Made in Austria

Topprodukter med högsta kvalitet

Schalchen i distriktet Övre Österrike är säte för Lohbergers huvudkontor och samtidigt vår produktionsplats. Våra omkring 260 anställda ser till att vi producerar högkvalitativa produkter från österrikiska tillverkare. Kvalitet och innovation i kombination med personlig omsorg är högsta prioritet.

Lohberger grundades 1925 av Rudolph Lohberger och har upplevt en stabil tillväxt under åren. Idag innehåller produktportföljen inte bara vedspisar,

utan även kaminer, pannor och sofistikerade kommersiella kök för ett brett utbud av gastronomi. Vi var trogna till grundplatsen som produktionsplats - å ena sidan ett tydligt engagemang för kvalitet Made in Austria. Dessutom är det regionala mervärdet säkrat.

Eftersom vi alltid har fokuserat på innovationer är varumärket Lohberger en internationell synonym för topprodukter med högkvalitativa egenskaper i Österrike.

Lohberger, decennier av erfarenhet


Lohberger framgångshistoria startade 1925 i och med grundandet av spisfabriken i Mattighofen. I över 90 år har vi specialicerat oss på utveckling och tillverkning av högkvalitativa produkter. Utifrån denna know-how i vedeldade spisar och vedeldningsteknik utvecklade affärsenhetensen kommersiella kök, som sedan har utvecklats till ett oberoende Lohberger-kökskompetenscenter..

Vi vill behålla traditioner, men även främja innovation och ny teknik. För även om Lohberger är ett traditionellt företag och gillar att hålla fast vid gamla värderingar med stolthet - är utvecklingen av produkterna är en förutsättning för en hållbar framgång.

Lohberger är ett av de ledande företagen inom forskning och utveckling. Kvalificerade medarbetare, toppmoderna produktionssystem och tillförlitliga affärspartners säkerställer att allt går smidigt från planering genom produktion till montering. Ett sofistikerat logistiksystem garanterar kortast möjliga leveranstider.

Under mottot "kvalitet över kvantitet" sökes intelligenta, rationella och ekonomiska lösningar genom användning av de modernaste teknologier, både inom produktionen och i de enskilda produkterna.

Icke-kvantitativ men kvalitativ tillväxt är väldigt viktigt för oss. Således vill vi också agera i betydelsen av en ansvarsfull entreprenörsaktivitet gentemot människor och natur. En löpande förbättring av produktkvaliteten är inte bara för människor, utan också för vår miljö.