parallax background

Lohberger

Vedspisar, kökspannor och vedeldade kaminer


Garanterad komfort i generationer. Företaget Lohberger är baserat i Schalchen (Övre Österrike) och är en av Europas ledande tillverkare av vedspisar, kaminer och storkök.

Vedspisar

vedspisar
Ved, en förnybar energikälla som skänker trivsel och välbehag på flera sätt. Elden i vedspisen är vacker och rogivande att betrakta, samtidigt som den ger värme både till hemmet och matlagning. Ända sedan 1925, alltså i nästan hundra år, har vi tillverkat och vidareutvecklat våra vedspisar och kaminer.

Kaminer

kaminer
De stora glasrutorna i våra kaminer håller sig rena och fina tack vare att luften från den högeffektiva förbränningen cirkuleras optimalt och ”sköljer” bort sot och smuts. Som standard är alla luckor också utrustade med Tip-on öppningshjälp, så det behövs bara ett tryck med fingertoppen för att öppna!

Tillbehör/reservdelar

tillbehor
För att bygga och underhålla en väl fungerande vedspis eller braskamin krävs både gedigna material och teknisk kompetens. Det är också avgörande att det finns tillbehör och reservdelar för framtida behov, något du lugnt kan lita på för mycket lång tid framöver när det gäller Lohberger.

Kontakta oss

home_fireplace_product5
Lohberger

Traditionell värme

Utöver traditionella vedspisar och vedkaminer inkluderar sortimentet också innovationer och individuella kundlösningar.

Brinnande passion

Från vedspisen till det högteknologiska köket


Värme för framtiden

Kvalitet snarare än kvantitativ tillväxt

Lohberger


Lohbergers framgångshistoria började 1925 med grundadet av en spisfabrik i Mattighofen, Österrike. I över 90 år har vi specialiserat oss på utveckling och produktion av högkvalitativa spisar. Utifrån detta know-how om spisar och vedeldning har vi också utvecklat vår affärsenhet inom storkök, som sedan utvecklats till ett oberoende kökskompetenscenter.

Vi är specialister inom njutning och trivsel.

Kontakta oss så berättar vi mer